Forbrukslån
Forbrukslån

For den som er lysten på å «tape» minst mulig penger på lånet kan vi anbefale to av landets beste forbrukslån. Begge lånene tilbyr gode betingelser til deg som kunde og har høy lånegrense, men det ene er ekstra gunstig for deg som skal låne mindre summer.

Populært lån fra yA Bank

Banken med det morsomme navnet gir oss et gunstig forbrukslån med en helmaks lånegrense på hele kr 360 000. Dette er et lån uten sikkerhet som passer bra for deg som skal låne minimum kr 100 000, ettersom etableringsgebyret ligger på kr 900. En effektiv rente på kun 16,56% gjør dette til en het kandidat til tittelen beste forbrukslån.

Trygt og bra fra GE Money Bank

Du har helt sikkert sett reklamer for dette lånet rullende på norske tv-skjermer. GE Money Bank gir deg som er over 25 år gode betingelser på lån, med en lav rente på kun 16,84%. Her kan du låne maksimalt kr 250 000, men etableringsgebyret på kun 1% gjør at dette er et utmerket lån for deg som ikke skal låne de største summene. Lånet har et noe høyt termingebyr på kr 45, men dersom du ikke skal utnytte hele nedbetalingstiden på 12 år vil dette allikevel være et gunstig forbrukslån for deg.