Forbrukslån
Forbrukslån

Det er absolutt urettferdig, men sannheten er dessverre slik at den som har mer, også får mer tilbake. Jo høyere inntekt og formue vi har, desto lavere renter og bedre tilbud kan vi nyte godt av. Det er ofte de som tjener minst som ender opp med å betale mest for alt av varer og tjenester. Med et forbrukslån uten sikkerhet kan også du nyte godt av mer gunstige løsninger.

Flink med penger

Det er ikke alle forunt å være flink med penger, men alle kan tilegne seg grunnleggende kunnskap om riktig og fornuftig pengebruk. Du bør unngå å ta et forbrukslån kun til unødvendigheter, og heller vurdere å bruke muligheten når du trenger å investere. Forbrukslån er dyrt, det vil det alltid være, men det betyr ikke alltid at det er et pengesluk for låntakeren. Det vil alltid komme an på hva du bruker pengene du låner til. Du trenger kanskje startkapital til å sette en god forretningsidé ut i livet? I så fall trenger du å låne litt penger for selv å kunne tjene penger.

Lån for å tjene

Det blir mer og mer vanlig å jobbe hjemmefra, mange har også sin egen lille business utendørs, som f.eks. turguide. Slik jobbing krever ofte ikke store investeringene, men litt må man ha for å komme i gang. Selv om et forbrukslån er dyrt, kan det lønne seg å få kontoret ditt i gang så fort som mulig, slik at du selv kan starte å tjene penger. Kontoret ditt trenger noen arbeidsbord, hyller, arkiv, lamper etc. Du trenger kanskje også en ny pc samt printer, eller design av ny nettside som du kan tjene penger på? Jo fortere du kommer i stand, jo fortere kan du begynne å tjene penger, og dermed få lånet ut av verden.