Forbrukslån
Forbrukslån

Begynner kjellerstua å bli litt vel kald, eller er det kjøkkenet som gjerne skulle hatt en «ny start»? I så fall kan det være kjedelig å spare i mange år før man har råd til å pusse opp – i alle fall når man vet at det finnes en løsning like rundt hjørnet. For man kan bruke et forbrukslån til å pusse opp, og svært mange velger nettopp å gjøre det.

Et lån velegnet for oppussing

La oss si at du skal pusse opp kjøkkenet, og det har en kostnad på 50 000 kroner. Hvor lang tid bruker du på å spare denne summen? Sannsynligvis en god del år, da man alltids har andre prioriteringer og andre ting som skal spares til.

Men viljen til å betale ned gjeld er langt sterkere hos mange nordmenn sammenlignet med spareviljen. Følgelig kan man ta opp et forbrukslån for å pusse opp kjøkkenet, og heller bruke noen få år på å nedbetale denne gjelden. Er det ikke snakk om større enn den nevnte summen behøver det ikke ta mange månedene.

Andre ting å bruke et forbrukslån til

Fordelen med et forbrukslån kontra andre lånetyper, er at du kan bruke lånet akkurat på hva du vil. Følgelig kan det være reise eller oppussing, men også mer hverdagslige ting som regninger. Mange bruker også et forbrukslån for å refinansiere dyr kredittkortgjeld.