Forbrukslån
Forbrukslån

Når du leter etter et lånetilbud vil kanskje ikke OPP Finans skille seg ut ved første blikk. Ser du nærmere på hva de tilbyr vil du se at de kan hjelpe deg med mer enn bare innvilge en lånesøknad. Ta derfor også dette selskapet med når du begynner å sammenligne forskjellige lån.

OPP Finans

Dette selskapet er underlagt Gjensidige, og er en del av Gjensidige Bank. OPP Finans er relativt nytt selskap, men har på kort tid gjort seg synlige innenfor utlånsbransjen. Her kan du finne forbrukslån på lik linje med alle andre banker, men også enkelte tilleggsprodukter. Lån her kan forsikres, og i tillegg kan du ha en medlåner. En medlåner vil si at dere er to som står ansvarlig for låner. Dette kan føre til en mer gunstig rente, og det er jo ikke å forakte. Det kan være økonomisk smart å vurdere både medlåner og forsikring. Ta i alle fall en kikk på ordningen før du bestemmer deg.

Forbrukslån fra OPP Finans

Selskapet tilbyr ordinære forbrukslån, men med rentebetingelser på nedre del av skalaen. Samtidig tilbyr de noe som ikke alle har, forsikring til lånet. Du kan ta opp en forsikring som dekker lånet ditt, og andre ting, om noe skulle skje. Det kan være sykdom eller at du blir arbeidsledig, da vil ordningen med forsikringen hjelpe deg ut av en vanskelig økonomisk situasjon. Det er mulig å få opp til kr 500 000 i lån, og maksimal tilbakebetalingstid på 15 år. Tar du for eksempel kr 65 000 i lån, og betaler ned over 5 år, vil en gjennomsnittsrente ligge på 16,70%. Tar du lån hos OPP Finans for å refinansiere tilbyr selskapet både rådgivning og hjelp til å ordne opp i gammel gjeld.