Forbrukslån
Forbrukslån

Beste forbrukslån, vet du hvilket? Vel, det kommer selvfølgelig an på en del faktorer hva som er best for deg. Uten tvil vil det for alle tilsi et rimelig forbrukslån, og med vilkår en kan håndtere. Vi har noen favoritter, men uansett hva du velger er det enkelte ting du skal være oppmerksom på.

Å finne det beste forbrukslånet

Et lån som er best for en er ikke alltid det beste forbrukslån for andre. Derfor bør du alltid lete nøye, og sammenligne lånetilbud. Det er mange lån å velge mellom, og derfor bør man også sammenligne mange. Du skal se etter hvilke vilkår for å søke lånet. Deretter må du sammenligne renter og tilbakebetalingsvilkår. Vær oppmerksom på at nedbetalingstiden og rentenivå spiller sammen. Det vil si at et lån med en litt høyere rente, men med kort nedbetalingstid, kan bli billigere totalt sett. Ikke se deg blind på kun rentenivåer.

Et par av de beste forbrukslån

Ja, vi tar sjansen og utnevner et par banker som de beste forbrukslån. Dette da vi mener de har gode renter og andre lånevilkår. Våre favoritter er for tiden OPP Finans og Santander Consumer Bank. Tilbudene er egentlig veldig like, men med noen små forskjeller. Den største forskjellen er maksimalt lånebeløp. Opp Finans kan tilby opptil kr 500 000, mens Santander stopper på kr 350 000. Ser du på renteeksemplene ser du at rentene er noe forskjellig, men dette er kun eksempler. Renten du kan få vil ikke alltid være tilsvarende. Forbrukslån fra begge bankene settes individuelt, og etter en kredittsjekk. Dermed har man en sjans til såpass lav rente som for eksempel 7,5% (Opp Fianans).