Forbrukslån
Forbrukslån

Fra tid til annen finner man forskjellige kåringer av billige forbrukslån. Denne typen rangeringer kan være gode å ha om man leter etter et lån. Det en skal huske på er at kanskje ikke disse resultatene holder seg over tid. Et lån som forrige år var billig er kanskje ikke det i dag. Renter og vilkår endres også i bankbransjen.

Billig forbrukslån

Et virkelig billig lån vil være det du får uten renter og gebyrer. Vi vet alle at det låne skal man få lov å vente på. Derfor blir det faktisk din oppgave å finne et billig lån, og definere hva som er billig for deg. Her hos oss har vi vår mening om hva det innebærer. Et billig lån skal være gebyrfritt og ha lav effektiv rente. Det er lett å se seg blind på disse faktorene hver for seg. Det er derfor viktig at du sjekker hva dette vil utgjøre i totale kostnader. Et forbrukslån kan virke billig ved første øyekast, for så å vise seg å ikke være det.

Våre favoritter

I utgangspunktet er vi forsiktige med å kåre en favoritt, men joda vi har det. Dette er kanskje ikke forbrukslån som virker billig ved første gangs sjekk, men totalt sett vil de være gode. En av våre favoritter er Komplett Bank. Her kan du faktisk ha perioder hvor du slipper renter. Dette er et lån som fungerer på samme måte som et kredittkort. Du søker en sum i lån, men betaler ikke rente for mer enn de pengene du benytter. Det er en form for kontokreditt (i form av forbrukslån). Absolutt en løsning å sjekke ut.