Annonse

Finansa

Finansa forbrukslån
Finansa forbrukslån

Finansa formidler forbrukslån fra 13 forskjellige banker, inklusive Komplett Bank. Komplett tilbyr brukskreditt som ikke forrenter seg før du eventuelt benytter deg av pengene, og det er renter kun på den delen du bruker (les omtale her). I tillegg til forbrukslån og brukskreditt, formidler Finansa lån til bil, motorsykkel, båt og campingvogn. Du kan også bruke denne agenten til å finne et egnet kredittkort. Som finansagent har ikke Finansa anledning til å kreve betalt for tjenestene, og får i stedet provisjon fra de bankene du eventuelt låner hos. Dette fører ikke til høyere kostnader på lånet, snarere tvert i mot. Ofte opplever folk at lånet får bedre rentebetingelser når de bruker finansagenter. Lånesummene du kan søke om via Finansa er kr 5 000 som minste lån, og kr 500 000 som største lån. Bankene krever ikke at du stiller med sikkerhet og pengene kan brukes til hva du vil.

Santander

Santander forbrukslån
Santander forbrukslån

Santander Consumer Bank er en av de største utlånerne i verden, og har en rekke gode løsninger i porteføljen. Blant annet omfatter tilbudet flere gode kredittkort, spareløsninger og forskjellige lån og finansieringsprodukter. Servicenivået er høyt og man får enkelt fleksible tilbakebetalingsordninger, om man skulle trenge dette. Som kunde får du også en lettfattelig nettkonto, der du alltid har oversikt over lånet ditt, neste innbetaling, osv. Santander tilbyr et forbrukslån du ikke kommer utenom når du skal sammenligne de forskjellige tilbudene. Dette er det gamle lånet fra GE Money Bank, som nylig ble kjøpt opp av Santander. Som regel får man konkurransedyktige renter som er til å leve med. Du kan refinansiere gjennom Santander dersom du vil kvitte deg med dyr kredittgjeld eller lignende, eller låne til hvilket som helst annet formål. Banken krever ingen sikkerhet for forbrukslån og gir deg inntil 5 år for tilbakebetaling.

Roe Finans

Roe Finans forbrukslån
Roe Finans forbrukslån

Roe Finans er en av de eldste og meste erfarne formidlere av usikrede forbrukslån i Norge. Selskapet samarbeider for tiden med seks forskjellige banker og har samme eiere som Aconto Capital. Dette betyr at en enkelt søknad fra deg, kan gi tilbud fra alle banker Roe Finans representerer. Disse inkluderer aktører vi har omtalt her på våre sider, som yA Bank, Santander, Collector og Komplett Bank. Betingelsene vil variere ut i fra flere faktorer, men du får en enklere jobb med å sammenligne. Tjenestene fra Roe Finans koster ingenting for den som søker. Bankene betaler provisjon til finansagenten dersom du slår til på deres tilbud. Gjennom denne agenten kan du få låne alt fra kr 5 000 og inntil kr 400 000. Du velger tilbakebetaling når du søker på inntil 15 år. Ingen av bankene krever sikkerhet for lånet, og det stilles heller ingen krav til hva du bruker det til. Om du vil refinansiere gjeld fra kredittkort eller dyre smålån, kan dette gjøres gjennom Roe Finans, til de samme betingelsene dom for vanlige lån.