Forbrukslån
Forbrukslån

Har du mange smålån er det å ta opp et større lån veldig gunstig. Samme gjelder om man har kredittgjeld. Man vil spare masse på renteutgifter og andre avdrag. En god mulighet er å ta opp et refinansieringslån om man vil kvitte seg med gammel gjeld. Det er uansett mer lønnsomt med et stort lån istedenfor mange små.

Les mer om refinansiering på Dinside.no.

Bruk lånet til du selv vil

Store lån kan man få fra flere banker. De største man finner på markedet er blant annet Bank Norwegian og OPP Finans. Disse kan tilby deg forbrukslån på inntil kr 500 000. Et slikt lån kan brukes til akkurat det du selv vil. Om du bare er ute etter ekstra penger, eller om det skal brukes til noen større prosjekter.

Bruk en finansagent

Det fins mange finansagenter som kan tilbyr deg store lån. Det å bruke en finansagent vil spare deg for mye tid når du skal finne et forbrukslån. Istedenfor å fylle ut mange søknader trenger du bare å fylle ut en. Når denne er fylt ut sender din låneagent søknaden videre til de bankene de samarbeider med. Du vil da motta svar og tilbud fra mange ulike banker. Både Zmarta og Finansa er finansagener som kan tilby deg formidling av lån til inntil kr 500 000. Når man får tilbud fra ulike banker er det enklere å finne det beste lånet for deg. Bankene må da konkurrere om deg og du oppnå et bedre lån med bedre rente, enn om du søker hos bankene på egenhånd.