Forbrukslån
Forbrukslån

Når du har bestemt deg for et lån kan jobben med å orientere seg i tilbudene virke uoverkommelige. Det er utrolig mange banker og lånetilbydere som tilbyr forbrukslån. Betingelser og vilkår for lånene er varierte, og kan ta tid å finne ut av på egen hånd. Derfor er det gunstig for låntakeren at en del firmaer nå gjør jobben for deg. En låneagent samarbeider med flere utlånere. På nettsidene deres kan man fylle inn et skjema, og med det få lånetilbud fra flere låntilbydere.

Roe Finans

Denne låneagenten formidler forbrukslån fra kr 5 000 og opp til kr 360 000. Disse lånene er såkalte usikrede lån. Det vil si at en ikke trenger ha noe i pant for lånet, eller kausjonist. Roe Finans samarbeider med flere lånetilbydere. Det kan nevnes utlånere som yA Bank, Santander, Expressbank og BB Finans. Tilbakebetalingstiden variere selvsagt med lånebeløp men kan vøre opp mot 15 år for større lån. Den effektive renten på et lån på kr 65 000 er 18,92%. Etableringsgebyret er på kr 950. Du betaler ikke noe ekstra for denne tjenesten. Provisjonen til selskapet tar lånetilbyderne seg av.

Lånemegleren

Lånemegleren er et rimelig ferskt tilskudd på låneagentsiden. Disse formidler lån fra flere forskjellige aktører i utlånsbransjen, som for eksempel Thorn, Svea og BB Finans. En søknad fra Lånemegleren sendes ut til alle de samarbeider med, for deretter gi deg tilbudene fra de enkelte. Det spesielle med denne låneagenten er at de garanterer deg et svar innen 15 minutter. Lånene du får her har en effektiv rente fra 17,89% på et lånebeløp på kr 65 000. Vær oppmerksom på at det er den individuelle kredittsjekken som setter endelig rentesats. Etableringsgebyr er på kr 900.