Annonse

Loan.no

Loan.no er en formidler av forbrukslån. Dette skjer i tett samarbeid med Ekspres Bank Norge. Banken er en ledende aktør innen forbrukslån i Norge. Er du en av dem som har tenkt på muligheten for et forbrukslån, slik at du kan få iverksatt dine planer, så kan Loan.no kanskje hjelpe deg. En fordel med et forbrukslån, er at du kan bruke pengene til det du måtte ønske, og dette gjelder også hos Loan.no. Du kan låne inntil kr 350 000 og uansett hvilke planer du har for lånet, så er det ingen som spør deg om dette. Du bestemmer også selv hvor lang nedbetaling du ønsker, så lenge den ikke overstiger 15 år.

Har du lenge gått og irritert deg over det gamle kjøkkenet, så kan du nå endelig få pusset opp eller kjøpt nytt. Kanskje badet begynner å bli veldig umoderne og trenger en oppfriskning. Begge typer oppussing er med på å øke verdien på boligen din og dermed er lånet ikke kun en utgift, men også en investering. Med en lang nedbetalingstid og en fornuftig rente, så er det ikke noen dårlig idé og søke om et forbrukslån.

Låneavtale.no

Låneavtale.no forbrukslån
Låneavtale.no forbrukslån

Det er fort gjort å gå i kredittkortfellen og plutselig ende opp med en del gjeld til kredittkortselskapene. Rentene er dyre om ikke regningen betales til tiden og da begynner det allerede å bli tungt økonomisk. Men, en refinansiering av gjelden kan være løsningen. Med et større forbrukslån til en lavere rente, er det mulig å erstatte kredittkortgjelden og smålånene og dermed få tilbake kontrollen.

Hos Låneavtale.no kan du låne inntil kr 500 000 og pengene kan brukes til hva du måtte ønske, også refinansiering av annen gjeld. Du velger selv hvor lang nedbetaling du ønsker, men ikke lengre enn 15 år. Når du søker om et lån hos Låneavtale.no, blir forespørselen din sendt videre til 12 ulike banker og finansieringsselskaper. Dette er partnere som jobber sammen med Låneavtale.no. På den måten søker du egentlig om lån hos alle de 12 bankene på samme tid, noe som er med på å øke sjansene dine for et lån med bra betingelser.

my credit

my credit Forbrukslån
my credit Forbrukslån

En finansagent som my credit hjelper søkere med å finne det riktige lånet for dem. Tjenesten er gratis, og selskapet hjelper deg med rådgivning og søkningen. Den største fordelen med en finansagent som my credit er at man sparer tid og arbeid i søknadsprosessen. Samtidig øker man slik sjansen for å finne et godt forbrukslån, eller andre typer lån, alt etter hva som trengs. Noe som nemlig er spesielt med my credit, er at finansagenten tilbyr andre låneløsninger enn forbrukslån. Blant annet har finansagenten mulighet til å skaffe lån for dem som har betalingsanmerkninger eller åpne inkassosaker mot seg. Dette er ikke forbrukslån i ordets rette forstand, siden det i slike tilfeller kreves garantier for lånet. På den positive siden vil det at det stilles sikkerhet ta seg godt ut, med hensyn til den nominelle renteterskelen.