Annonse

re:member lev

re:member forbrukslån
re:member forbrukslån

I flere kredittkorttester kommer re:members kort meget godt ut, og selskapet er opptatt av å gjøre en god jobb for kundene sine. Derfor kan du også nå få et forbrukslån fra re:member. re:member lev er et usikret lån (du må ikke stille pant for lånebeløpet) som tilbys i størrelsesordenen fra kr 10 000 til kr 350 000. Da re:member har greie vilkår, for å få lånet, vil dette være et lån som passer de fleste på lånejakt. Hva du velger å bruke pengene til legger ikke selskapet seg inn i, og dermed står du helt fritt i forhold til dette. Søknaden har et felt for hva du skal bruke pengene til, men dette er å anse som en formalitet, og har ingen betydning for deg, eller om du får lånet. Er du ute etter å refinansiere kan du også finne dette i tilbudet fra re:member. En god sjanse til å kvitte seg med annen dyr smågjeld.

Santander

Santander forbrukslån
Santander forbrukslån

Santander Consumer Bank er en av de største utlånerne i verden, og har en rekke gode løsninger i porteføljen. Blant annet omfatter tilbudet flere gode kredittkort, spareløsninger og forskjellige lån og finansieringsprodukter. Servicenivået er høyt og man får enkelt fleksible tilbakebetalingsordninger, om man skulle trenge dette. Som kunde får du også en lettfattelig nettkonto, der du alltid har oversikt over lånet ditt, neste innbetaling, osv. Santander tilbyr et forbrukslån du ikke kommer utenom når du skal sammenligne de forskjellige tilbudene. Dette er det gamle lånet fra GE Money Bank, som nylig ble kjøpt opp av Santander. Som regel får man konkurransedyktige renter som er til å leve med. Du kan refinansiere gjennom Santander dersom du vil kvitte deg med dyr kredittgjeld eller lignende, eller låne til hvilket som helst annet formål. Banken krever ingen sikkerhet for forbrukslån og gir deg inntil 5 år for tilbakebetaling.

Komplett Bank

Komplett Bank forbrukslån
Komplett Bank forbrukslån

Komplett Bank eies av samme selskap som driver den kjente nettbutikken for elektronikk og data. Her kan du få usikret forbrukslån fra kr 10 000 og helt opp til kr 500 000. Om du ikke vet det allerede, usikret betyr at banken ikke krever pant for lånet (som oftest dreier det seg om pant i bolig eller annen eiendom du eier selv). Som med andre forbrukslån er det heller ingen praktiske begrensninger for hva du kan bruke pengene til. Du kan også refinansiere gammel gjeld via Komplett Bank, med de samme betingelsene som for vanlig lån til forbruk. Vår erfaring med Komplett Bank er at de yter veldig god service og er fleksible. Selv om de er ganske fersk i markedet, har de allerede rukket å bli en av de mest populære utlånerne her til lands.