Annonse

Kreditt365

Kreditt365 forbrukslån
Kreditt365 forbrukslån

Hos Kreditt365 kan du få fra kr 5000 og helt opp til kr 500 000 i kreditt. Skal du søke om mer enn kr 250 000, så bør dere være to som søker sammen. Hvor mye du/dere får låne og til hvilken rente, blir avgjort etter en kredittvurdering. Kreditten er i samarbeid med Avida Finans og det er hos dem du, ved innvilget søknad, får tilgang til din FlexiKreditt. Du kan nedbetale på kreditten over 15 år, men du kan alltid benytte den del av kreditten som du har betalt tilbake.

Webfinance

Webfinance forbrukslån
Webfinance forbrukslån

Webfinance er en av aktørene som tilbyr forbrukslån på inntil kr 500 000 og som også har lav rente på lånene hos bankene formidler lån fra. De jobber sammen med Centum Finans og du kan få en rente helt ned mot 7,9%. Nedbetalingstiden kan være på inntil 15 år maksimalt. Pengene disponerer en etter eget ønske, dette er ikke noe samarbeidende banker blander seg opp i!

Hva betyr lån uten sikkerhet?

Forbrukslån
Forbrukslån

Du har kanskje fått uforutsette utgifter som utfordrer din private økonomi? De fleste banker tilbyr forbrukslån uten sikkerhet. Det vil si at banken ikke krever pant eller kausjonist for disse lånene. Det er kun du som er ansvarlig for å betale tilbake det du låner. Forbrukslån og rentene settes på bakgrunn av bankens kredittvurdering av deg. Forbrukslån uten sikkerhet Et forbrukslån uten sikkerhet betyr at det kun er bankens egne kredittvurderinger av deg og dine personlige opplysninger som gir grunnlag … Les mer