Annonse

Finansiering24

Finansiering24 forbrukslån
Finansiering24 forbrukslån

Finansiering24 er gjennomgående gode på refinansiering av dyre smålån, kredittgjeld og dyre forbrukslån. Finansagenten samarbeider med andre kjente aktører, som Axo Finans, Centum Finans og Online24. Når du søker om lån til refinansiering via Finansiering24, kan du få flere tilbud fra bankene de samarbeider med. Denne tjenesten er gratis for deg som søker, mens bankene betaler provisjon til agenten, dersom du tar opp lån via dem. Mange velger Finansiering24 når de skal kvitte seg med gammel gjeld som er for kostbar. Samler man for eksempel kredittgjeld og smålån i et større og rimeligere lån, kan man ofte spare flere tusen kroner i måneden. Det avhenger av forskjellen mellom de gamle og nye rentebetingelsene. I tillegg sparer man som regel gode penger på færre gebyrer, samt at man får langt bedre oversikt over den månedlige økonomien. Gjennom Finansiering24 kan du få lån til refinansiering på inntil kr 500 000 uten å måtte stille med sikkerhet. Du velger selv hvor lang tid du vil bruke på nedbetalingen av lånet, begrenset til inntil 15 år.

Axo Finans

Axo Finans forbrukslån
Axo Finans forbrukslån

Blant de bedre finansagentene finner vi Axo Finans. Selskapet samarbeider med gode banker som Bank Norwegian, Komplett Bank og Santander Consumer Bank. For tiden sørger Axo Finans for at en enkelt søknad om forbrukslån, gir inntil 6 forskjellige tilbud. Dette gjør det særdeles enkelt å sammenligne flere lån, for å finne det rimeligste. Du betaler ikke noe ekstra for tjenesten. Faktisk gjør finansagenter det enklere å få ja, samtidig som at betingelsene for lånet kan bli bedre enn om du søker på egenhånd til hver enkelt bank. Du kan bruke finansagenter som Axo Finans til å refinansiere kredittgjeld og smålån dersom du har behov for det, til de samme betingelsene som for forbrukslån. Størrelsen på lånet er fra kr 10 000 og opp til kr 500 000. Det stilles ikke krav om sikkerhet, og du får inntil 15 år til å betale ned på lånet. Søknader om lån er alltid uforpliktende, også når du går via en låneagent.

Centum Finans

Centum Finans forbrukslån
Centum Finans forbrukslån

Centum Finans samarbeider med rundt 10 forskjellige banker som yA Bank, Komplett Bank og Collector, der de innhenter tilbud om forbrukslån på dine vegne. Dette selskapet er utvilsomt et av de største innen sin sjanger, og et populært. Servicen er god og Centum Finans er dyktige på å fremskaffe gode tilbud. Tjenestene til en finansagent som dette er gratis for kunden, i henhold til Finansavtaleloven. Dersom du velger et tilbud som formidles av Centum Finans, vil selskapet i stedet få provisjon fra den banken du velger. Dette fører ikke til økte kostnader for deg, snarere tvert i mot. Som regel får du bedre tilbud gjennom en lånemegler enn om du søker direkte til hver enkelt bank. Du kan låne fra kr 5 000 og opp til kr 500 000. Du trenger ikke stille med sikkerhet og kan bruke pengene til alt du vil, inklusive til refinansiering av annen gjeld. Du velger selv tilbakebetalingstid, begrenset til maksimalt 15 år.