Annonse

Nordiclån

Nordiclån forbrukslån
Nordiclån forbrukslån

Thorn konsernet har gjennom mange år jobbet med finansiering og lån. Faktisk i mer enn 40 år. Det er Thorn konsernet som står bak L’EASY, de tilbyr finansiering innen elektronikk og står bak Nordiclån. Hos Nordiclån kan du søke om forbrukslån på mellom kr 5000 og kr 50 000. Lånet kan brukes til alle formål, det er du som bestemmer dette og det er ingen krav om sikkerhet til lånet. Det eneste som er interessant for Nordiclån er at lånet blir betalt tilbake i henhold til avtalen og at økonomien din har rom for å betjene et forbrukslån. Dette er også i din interesse og du bør derfor se gjennom budsjettet ditt før du sender inn søknaden.

L’EASY Minilån

L'EASY Minilån Forbrukslån
L'EASY Minilån Forbrukslån

L’EASY er et temmelig kjent selskap, både innenfor utlånsvirksomhet og for sin nettbutikk for elektronikk og datautstyr. L’EASY Minilån er bankens nyeste produkt, og er skreddersydd for de som trenger å låne små summer så raskt som mulig. Minilånet er på mellom kr 5 000 og kr 10 000, det kreves ikke sikkerhet og du kan velge 1, 2 eller 3 års tilbakebetalingstid. Trenger du mer penger enn dette, har L’EASY forbrukslån på inntil kr 50 000 (les omtalen her). Minilån som dette egner seg når man har en midlertidig knipe som må løses raskt. Rentebetingelsene i prosent kan bli høye, avhengig av flere faktorer. Selve kostnadene i kroner og øre trenger derimot ikke bli så ille. Generelt er det nok smartest økonomisk sett å unngå dyre smålån, men har man en prekær pengemangel, kan slikt løses meget raskt med blant annet L’EASY Minilån.

KlikkLån

KlikkLån forbrukslån
KlikkLån forbrukslån

KlikkLån har samme eiere som Thorn og L’EASY, og dermed stort sett de samme vilkårene. Den mest merkbare forskjellen er lånesummen, som her er begrenset til maksimalt kr 40 000 (hos de to andre kan du låne inntil kr 50 000). De månedlige kostnadene ved et KlikkLån avgjøres av summen og tilbakebetalingstiden, samt dine rentebetingelser. Her får du inntil 60 måneder på deg (fem år). Det kreves ingen sikkerhet for denne typen lån, og banken legger seg ikke opp i hva pengene skal brukes til. Vi anbefaler at du alltid tar deg tid til å sammenligne flere tilbud, slik at du har muligheten til å velge det som er rimeligst.