Forbrukslån
Forbrukslån

Du leter etter et forbrukslån og skal sammenligne tilbud. Når du begynner virker det kanskje som en enkel oppgave, men det er det faktisk ikke. Å skaffe seg oversikt over alle som tilbyr usikrede lån i Norge er litt av en jobb. Derfor finner du sider som vår. Vi har gjort mye av jobben for deg.

Forskjellige banker

Det er mange banker som tilbyr forbrukslån. Det er din lokale bank, online banker, utenlandske banker, norske banker og videre. Her hos oss vil du ikke finne oversikt over alle, og i hvert fall ikke en del av de utenlandske. Disse synes vi er for risikable å anbefale. Banker vi anbefaler forholder seg til norsk lovgivning, og er seriøse aktører. Vi har ikke noe mål om å ha en oversikt over absolutt alle banker, men en oversikt over banker vi kan anbefale, og gå gode for. De forskjellige bankene har forskjellige tilbud. Dermed kan alle finne en bank som passer.

Oversikt over forbrukslån

Når du skal søke et forbrukslån bør du skaffe deg så god oversikt som mulig. Det vil være tidkrevende å skaffe oversikt over alle tilbudene, men finn de som passer deg. Å ha oversikt over lånetilbud inkluderer også å ha oversikt over hvilken rente forskjellige banker tilbyr. Hvor stort/lite lån kan du få. Hvilke betingelser kommer med lånet, og videre. Tar du en nærmere kikk her hos oss finner du denne oversikten. Velger du la andre ta jobben for deg kan du benytte en låneagent. Da kan du bare vente til lånetilbudene kommer, få oversikt og deretter velge bank. Så svaret på overskriften fikk du dessverre ikke fult svar på, men vi har gitt deg en pekepinn på hvordan.