Annonse

Loan.no

Loan.no er en formidler av forbrukslån. Dette skjer i tett samarbeid med Ekspres Bank Norge. Banken er en ledende aktør innen forbrukslån i Norge. Er du en av dem som har tenkt på muligheten for et forbrukslån, slik at du kan få iverksatt dine planer, så kan Loan.no kanskje hjelpe deg. En fordel med et forbrukslån, er at du kan bruke pengene til det du måtte ønske, og dette gjelder også hos Loan.no. Du kan låne inntil kr 350 000 og uansett hvilke planer du har for lånet, så er det ingen som spør deg om dette. Du bestemmer også selv hvor lang nedbetaling du ønsker, så lenge den ikke overstiger 15 år.

Har du lenge gått og irritert deg over det gamle kjøkkenet, så kan du nå endelig få pusset opp eller kjøpt nytt. Kanskje badet begynner å bli veldig umoderne og trenger en oppfriskning. Begge typer oppussing er med på å øke verdien på boligen din og dermed er lånet ikke kun en utgift, men også en investering. Med en lang nedbetalingstid og en fornuftig rente, så er det ikke noen dårlig idé og søke om et forbrukslån.

Monobank

Monobank forbrukslån
Monobank forbrukslån

Du kan låne inntil kr 500 000 hos Monobank, dog må dere som regel være to ved søknader om lån på mer enn kr 250 000. Når du søker om et forbrukslån hos Monobank er det ingen i banken som spør deg om hva lånet skal brukes til. Det er din egen sak og du bestemmer selv om du skal låne penger til oppussing av badet, nye møbler eller for å betale regninger. Kanskje drømmer dere om en lang ferie, men mangler penger til å kjøpe flybillettene når de er billige. Du kan selv velge hvor lang tid du vil bruke på nedbetalingen av lånet, men ikke lengre enn 15 år.

Låneavtale.no

Låneavtale.no forbrukslån
Låneavtale.no forbrukslån

Det er fort gjort å gå i kredittkortfellen og plutselig ende opp med en del gjeld til kredittkortselskapene. Rentene er dyre om ikke regningen betales til tiden og da begynner det allerede å bli tungt økonomisk. Men, en refinansiering av gjelden kan være løsningen. Med et større forbrukslån til en lavere rente, er det mulig å erstatte kredittkortgjelden og smålånene og dermed få tilbake kontrollen.

Hos Låneavtale.no kan du låne inntil kr 500 000 og pengene kan brukes til hva du måtte ønske, også refinansiering av annen gjeld. Du velger selv hvor lang nedbetaling du ønsker, men ikke lengre enn 15 år. Når du søker om et lån hos Låneavtale.no, blir forespørselen din sendt videre til 12 ulike banker og finansieringsselskaper. Dette er partnere som jobber sammen med Låneavtale.no. På den måten søker du egentlig om lån hos alle de 12 bankene på samme tid, noe som er med på å øke sjansene dine for et lån med bra betingelser.