Annonse

Roe Finans

Roe Finans forbrukslån
Roe Finans forbrukslån

Roe Finans er en av de eldste og meste erfarne formidlere av usikrede forbrukslån i Norge. Selskapet samarbeider for tiden med seks forskjellige banker og har samme eiere som Aconto Capital. Dette betyr at en enkelt søknad fra deg, kan gi tilbud fra alle banker Roe Finans representerer. Disse inkluderer aktører vi har omtalt her på våre sider, som yA Bank, Santander, Collector og Komplett Bank. Betingelsene vil variere ut i fra flere faktorer, men du får en enklere jobb med å sammenligne. Tjenestene fra Roe Finans koster ingenting for den som søker. Bankene betaler provisjon til finansagenten dersom du slår til på deres tilbud. Gjennom denne agenten kan du få låne alt fra kr 5 000 og inntil kr 400 000. Du velger tilbakebetaling når du søker på inntil 15 år. Ingen av bankene krever sikkerhet for lånet, og det stilles heller ingen krav til hva du bruker det til. Om du vil refinansiere gjeld fra kredittkort eller dyre smålån, kan dette gjøres gjennom Roe Finans, til de samme betingelsene dom for vanlige lån.

Ryddelånet

Telefinans Folkelånet forbrukslån
Telefinans Folkelånet forbrukslån

Finansieringsselskapet Telefinans lar deg refinansiere dyr gjeld med det såkalte Ryddelånet. Selskapet har 30 års erfaring på denne fronten, og er kjent for god kundebehandling og konkurransedyktige rentebetingelser. Som finansagent innhenter de tilbud på dine vegne, fra alle bankene de samarbeider med. Dette øker sjansene for at tilbudet skal bli bra, samt at det er noe lettere å få innvilget søknaden. Ryddelånet er som andre forbrukslån et usikret lån. Du trenger med andre ord ikke stille med pant i bolig eller lignende for å få det innvilget. Selve lånet utstedes av bankene Telefinans samarbeider med, der kjente utlånere som Bank Norwegian, Ikano Bank, DNB og Collector er en del av porteføljen. Merk deg at refinansiering av dyr gjeld er noe som kan lønne seg også når vi ikke snakker om kredittgjeld og smålån. Det ene forbrukslånet du kanskje har fra noen år tilbake, vil kunne bli rimeligere i dag i mange tilfeller.

Aconto Capital

Aconto Capital forbrukslån
Aconto Capital forbrukslån

Finansagenten Aconto Capital byr på god kundeservice og konkurransedyktige tilbud om forbrukslån. Her kan du motta tilbud fra en rekke kjente banker, som DNB, yA Bank, Santander og Komplett Bank. Du trenger bare sende en enkelt søknad for å få tilbud fra alle banker Aconto Capital samarbeider med. Det gjør at sjansene for å få innvilget lånet blir større, og mange opplever at rentebetingelsene blir bedre enn om de søker på egenhånd til hver bank. Det letter også arbeidet med å finne det beste lånetilbudet. Aconto Capital er også et populært alternativ for de som trenger å refinansiere dyr gjeld fra kredittkort og smålån. Betingelsene er de samme og prosessen ganske lik. Om du velger et lån fra denne finansagenten, er lånerammen på kr 500 000, og maksimal nedbetalingstid på 15 år.