Forbrukslån
Forbrukslån

Det første du må begynne med før du søker om forbrukslån er å ta en grundig gjennomgang av din egen private økonomi. For eksempel må du finne ut hvor mye du har til overs hver måned, og hvilken ekstra økonomiske belastning du kan tåle. Finner du ut at du kan tåle en høy gjeldsgrad og har solid økonomi er det ikke noe i veien for å ta opp et forbrukslån. Med Bank Norwegian har du mulighet til å låne hele kr 500 000, og dette gir flere muligheter enn hos de selskapene som tilbyr lavere lånesummer. I tillegg får du tilgang på lave rentenivåer og omkostninger.

Kostnader og forbrukslån i forbrukslånet

I det du skaffe forbrukslånet må du først betale et etableringsgebyr som koster kr 950. Denne kostnaden er for å dekke administrasjonen av lånet som banken må sørge for. Etter dette må du regne med et termingebyr på kr 30. Den gjennomsnittlige effektive renten som banken tilbyr er 17,6%, og dette er svært lavt sammenlignet med noen av bankens konkurrenter. Undersøkelser gjort av finansportalen har vist at flere utlånere i Norge operer med så høye effektive renter som 30-40%.

Vilkår og søknad om forbrukslån fra Norwegian

Det stilles krav om at du har fylt 18 år, og at du er norsk statsborger med fast bopel i Norge. I tillegg må du være i fast jobb, og kunne vise til en jevn strøm av inntekt som du kan betjene lånet med. Det er også viktig at du ikke har betalingsanmerkninger og inkasso saker registrert på navnet ditt. Etter at du har søkt om lånet og fått det innvilget kan du signere elektronisk. Da vil pengene være tilgjengelig på kontoen din innen noen få dager.