Annonse

Lånemegleren.no

Lånemegleren forbrukslån
Lånemegleren forbrukslån

Lånemegleren.no formidler forbrukslån fra flere kjente banker. Samarbeidspartnerne er yA Bank, Ikano Bank og Thorn, i tillegg til flere andre. Det stilles ingen krav til sikkerhet for lånet og du kan bruke pengene fritt. Mange velger å søke via Lånemegleren.no når de skal refinansiere gammel moro fra kredittkort og smålån som har blitt for dyrt. Vår erfaring er at denne finansagenten byr på god kundeservice og er flinke til å innhente gode tilbud. Den minste lånesummen er for tiden på kr 5 000, mens du maksimalt vil kunne få låne kr 500 000. Du kan velge inntil 15 år på å betale tilbake hele lånet, og står fritt til å eventuelt innfri hele eller deler av dette raskere enn du først valgte. Lånemegleren.no har medarbeidere som legger seg i selene for at du skal få gunstige betingelser og har erfaring nok til å kunne gi deg råd underveis.

Real Finans

Real Finans forbrukslån
Real Finans forbrukslån

Finansagenten Real Finans har holdt på med formidling av forbrukslån uten sikkerhet siden 1987. Det gjør selskapet til et av de eldste innen sitt marked. Innenfor samme eierstruktur finner du også Folkelånet Telefinans, som også omtales på disse sidene. Real Finans samarbeider for tiden med hele atten forskjellige banker. Dette inkluderer blant andre Bank Norwegian, yA Bank, Santander og Ikano Bank. Det betyr at du trenger bare sende en søknad til Real Finans, og får dermed opptil ti tilbud i innboksen din. Slik sparer du deg for tid når du skal sammenligne lånetilbud, og får kanskje enda bedre betingelser enn om du søker til hver enkelt bank. Dette trenger du ikke betale noe for, da finansagenter ikke har anledning til å kreve noe av lånekunden for tjenestene sine. Lånesummen du kan søke om er fra kr 5 000 og helt opp til kr 500 000. Du trenger ikke stille med sikkerhet for lånet, og får inntil 15 år på deg til nedbetalingen. Gjennom Real Finans får du de samme betingelsene dersom du vil refinansiere annen gjeld.

Ryddelånet

Telefinans Folkelånet forbrukslån
Telefinans Folkelånet forbrukslån

Finansieringsselskapet Telefinans lar deg refinansiere dyr gjeld med det såkalte Ryddelånet. Selskapet har 30 års erfaring på denne fronten, og er kjent for god kundebehandling og konkurransedyktige rentebetingelser. Som finansagent innhenter de tilbud på dine vegne, fra alle bankene de samarbeider med. Dette øker sjansene for at tilbudet skal bli bra, samt at det er noe lettere å få innvilget søknaden. Ryddelånet er som andre forbrukslån et usikret lån. Du trenger med andre ord ikke stille med pant i bolig eller lignende for å få det innvilget. Selve lånet utstedes av bankene Telefinans samarbeider med, der kjente utlånere som Bank Norwegian, Ikano Bank, DNB og Collector er en del av porteføljen. Merk deg at refinansiering av dyr gjeld er noe som kan lønne seg også når vi ikke snakker om kredittgjeld og smålån. Det ene forbrukslånet du kanskje har fra noen år tilbake, vil kunne bli rimeligere i dag i mange tilfeller.