Annonse

Easybank

Easybank forbrukslån
Easybank forbrukslån

Hos Easybank skal det være enkelt å være kunde. Du kan derfor søke om ulike lån på nettet og du slipper dermed å sitte i et møte med en konsulent for å fortelle hva du trenger lånet til. Banken tilbyr boliglån, billån med og uten sikkerhet, samt forbrukslån. Når det gjelder lån uten sikkerhet, så kan du søke om lån på inntil kr 500 000. Lånene er fleksible på den måten at du kan søke om å få endret lånerammen din om du finner ut at lånet ikke helt strekker til. Lånet kan betales tilbake over maksimalt 15 år.

Nordiclån

Nordiclån forbrukslån
Nordiclån forbrukslån

Thorn konsernet har gjennom mange år jobbet med finansiering og lån. Faktisk i mer enn 40 år. Det er Thorn konsernet som står bak L’EASY, de tilbyr finansiering innen elektronikk og står bak Nordiclån. Hos Nordiclån kan du søke om forbrukslån på mellom kr 5000 og kr 50 000. Lånet kan brukes til alle formål, det er du som bestemmer dette og det er ingen krav om sikkerhet til lånet. Det eneste som er interessant for Nordiclån er at lånet blir betalt tilbake i henhold til avtalen og at økonomien din har rom for å betjene et forbrukslån. Dette er også i din interesse og du bør derfor se gjennom budsjettet ditt før du sender inn søknaden.

Instabank

Instabank forbrukslån
Instabank forbrukslån

Instabank tilbyr fleksible personlån, som kan brukes til å løse en økonomisk utfordring. Dette kan enten være et ønske om å pusse opp hjemme, uten at du klarer ikke å spare opp til dette selv, eller det kan være en uforutsett regning som har dukket opp. Du kan låne fra kr 5000 og opp til kr 500 000 og betale lånet tilbake enten ved å velge en fleksibel nedbetalingstid eller et fast månedlig beløp i inntil 15 år. Hos Instabank kalles dette fleksible personlån, og det fungerer på samme måten som et forbrukslån.