Annonse

Monobank

Monobank forbrukslån
Monobank forbrukslån

Du kan låne inntil kr 500 000 hos Monobank, dog må dere som regel være to ved søknader om lån på mer enn kr 250 000. Når du søker om et forbrukslån hos Monobank er det ingen i banken som spør deg om hva lånet skal brukes til. Det er din egen sak og du bestemmer selv om du skal låne penger til oppussing av badet, nye møbler eller for å betale regninger. Kanskje drømmer dere om en lang ferie, men mangler penger til å kjøpe flybillettene når de er billige. Du kan selv velge hvor lang tid du vil bruke på nedbetalingen av lånet, men ikke lengre enn 15 år.

Ferratum Bank

Ferratum Bank Forbrukslån
Ferratum Bank Forbrukslån

Den internasjonale banken Ferratum Bank har i den siste tiden forsøkt å etablere seg på det norske lånemarkedet, hovedsakelig med små forbrukslån. Banken er aktiv i mange europeiske land, samt i Australia og New Zealand. Hovedmålet til banken har vært å finne en enkel og god måte, for effektivt å låne ut små summer til den som trenger det. Selskapet er spesialisert på mobile banktjenester, og man kan også bruke Ferratum som en vanlig bank. Intensjonen båk lånene er hovedsakelig å hjelpe folk gjennom en kortvarig pengeknipe, og den som søker seg til banken bør være klar over dette. Den som ønsker seg et mer langsiktig lån kan få hjelp andre steder!

Frogtail

Frogtail Forbrukslån
Frogtail Forbrukslån

Frogtail er en ganske ny bankvirksomhet fra finansieringsselskapet Folkefinans. Samme selskap eier også Folkia, en tilbyr av små forbrukslån som skal tilbakebetales på kort tid (du finner en egen omtale av Folkia i vår oversikt over alle banker). Lånene fra Frogtail er mer lik vanlige forbrukslån, men som med Folkia er lånestørrelsen ganske mye lavere enn det du finner os for eksempel OPP Finans eller Bank Norwegian (inntil kr 500 000). Den laveste lånesummen du kan søke om fra Frogtail er på kr 5 000. Den høyeste er kr 20 000, mens maksimal tilbakebetalingstid er 24 måneder. Lån fra denne banken er mest for de som trenger kjappe kontanter av en eller annen grunn, og som har mulighet til å betale tilbake raskt. Den årlige renten er ganske høy, så det gjelder å ikke bruke for lang tid på nedbetalingen.