Annonse

Loan.no

Loan.no er en formidler av forbrukslån. Dette skjer i tett samarbeid med Ekspres Bank Norge. Banken er en ledende aktør innen forbrukslån i Norge. Er du en av dem som har tenkt på muligheten for et forbrukslån, slik at du kan få iverksatt dine planer, så kan Loan.no kanskje hjelpe deg. En fordel med et forbrukslån, er at du kan bruke pengene til det du måtte ønske, og dette gjelder også hos Loan.no. Du kan låne inntil kr 350 000 og uansett hvilke planer du har for lånet, så er det ingen som spør deg om dette. Du bestemmer også selv hvor lang nedbetaling du ønsker, så lenge den ikke overstiger 15 år.

Har du lenge gått og irritert deg over det gamle kjøkkenet, så kan du nå endelig få pusset opp eller kjøpt nytt. Kanskje badet begynner å bli veldig umoderne og trenger en oppfriskning. Begge typer oppussing er med på å øke verdien på boligen din og dermed er lånet ikke kun en utgift, men også en investering. Med en lang nedbetalingstid og en fornuftig rente, så er det ikke noen dårlig idé og søke om et forbrukslån.

Finanshjelp24

Finanshjelp24 forbrukslån
Finanshjelp24 forbrukslån

Finanshjelp24 tilbyr forbrukslån uten sikkerhet i samarbeid med flere banker. Du sender inn en søknad om lån på inntil kr 500 000 til Finanshjelp24 og de sender søknaden videre til sine samarbeidspartnere. På den måten får du flere ulike tilbud og en bedre sjanse for lav rente. De bankene som mener de kan tilby deg et lån, vil hver især sende et tilbud. Her får du informasjon om hvor mye du kan låne, hvilken rente du må betale og annen informasjon om lånet. Har du et behov for å pusse opp huset eller hytta, bytte møblene hjemme eller om du har fått en uventet regning som må betales, så kan dette lånet brukes til dette da det er uten sikkerhet. Du bestemmer selv hva pengene skal brukes til!

Webfinance

Webfinance forbrukslån
Webfinance forbrukslån

Webfinance er en av aktørene som tilbyr forbrukslån på inntil kr 500 000 og som også har lav rente på lånene hos bankene formidler lån fra. De jobber sammen med Centum Finans og du kan få en rente helt ned mot 7,9%. Nedbetalingstiden kan være på inntil 15 år maksimalt. Pengene disponerer en etter eget ønske, dette er ikke noe samarbeidende banker blander seg opp i!