Annonse

Beste forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Beste forbrukslån, vet du hvilket? Vel, det kommer selvfølgelig an på en del faktorer hva som er best for deg. Uten tvil vil det for alle tilsi et rimelig forbrukslån, og med vilkår en kan håndtere. Vi har noen favoritter, men uansett hva du velger er det enkelte ting du skal være oppmerksom på. Å finne det beste forbrukslånet Et lån som er best for en er ikke alltid det beste forbrukslån for andre. Derfor bør du alltid lete nøye, … Les mer

re:member lev

re:member forbrukslån
re:member forbrukslån

I flere kredittkorttester kommer re:members kort meget godt ut, og selskapet er opptatt av å gjøre en god jobb for kundene sine. Derfor kan du også nå få et forbrukslån fra re:member. re:member lev er et usikret lån (du må ikke stille pant for lånebeløpet) som tilbys i størrelsesordenen fra kr 10 000 til kr 350 000. Da re:member har greie vilkår, for å få lånet, vil dette være et lån som passer de fleste på lånejakt. Hva du velger å bruke pengene til legger ikke selskapet seg inn i, og dermed står du helt fritt i forhold til dette. Søknaden har et felt for hva du skal bruke pengene til, men dette er å anse som en formalitet, og har ingen betydning for deg, eller om du får lånet. Er du ute etter å refinansiere kan du også finne dette i tilbudet fra re:member. En god sjanse til å kvitte seg med annen dyr smågjeld.

Santander

Santander forbrukslån
Santander forbrukslån

Santander Consumer Bank er en av de største utlånerne i verden, og har en rekke gode løsninger i porteføljen. Blant annet omfatter tilbudet flere gode kredittkort, spareløsninger og forskjellige lån og finansieringsprodukter. Servicenivået er høyt og man får enkelt fleksible tilbakebetalingsordninger, om man skulle trenge dette. Som kunde får du også en lettfattelig nettkonto, der du alltid har oversikt over lånet ditt, neste innbetaling, osv. Santander tilbyr et forbrukslån du ikke kommer utenom når du skal sammenligne de forskjellige tilbudene. Dette er det gamle lånet fra GE Money Bank, som nylig ble kjøpt opp av Santander. Som regel får man konkurransedyktige renter som er til å leve med. Du kan refinansiere gjennom Santander dersom du vil kvitte deg med dyr kredittgjeld eller lignende, eller låne til hvilket som helst annet formål. Banken krever ingen sikkerhet for forbrukslån og gir deg inntil 5 år for tilbakebetaling.