Forbrukslån
Forbrukslån

Finansmarkedet kan være forvirrende, og det blir ofte mye å sette seg inn i når man er på jakt etter det beste forbrukslån. En måte for å gjøre ting litt lettere, er å kontakte en finansagent. Alle finansagenter i Norge, kan man benytte seg av helt gratis. De får nemlig betalt av banken hvis de signerer deg som kunde. Derfor er de ikke en helt nøytral aktør. Likevel tjener de mange banker på en gang, så selv om de gjerne vil at du skal signere, vil de også hjelpe deg med å finne en god låneavtale.

Fordelene med å bruke en finansagent

Der finnes flere fordeler med å bruke en finansagent eller flere. De fleste finansagenter har strømlinjeformet søknadsprosessen. De har kontakt med mange banker. Fyller du ut en søknad hos dem, blir din ene søknad videreformidlet til alle bankene. Dette betyr at søknadsprosessen for deg som kunde går mye raskere. Gjerne venter man kun i noen timer før man har rundt ti svar fra de forskjellige bankene. Dette betyr en øket markedsoversikt. Samtidig vet bankene at de konkurrerer om deg, og vil med dette muligens tilby bedre betingelser enn i utgangspunktet.

Les: Verdt å vite om finansagenter.

Mange finansagenter vil hjelpe med å finne det beste forbrukslånet

Det er ikke vanskelig å finne en god finansagent. På vår side anbefaler vi mange av dem. De nyeste omtalene gjelder selskaper som Pengi og my credit, men der finnes flere gode valg. Arcadia Finans er også et selskap som man kan stole på i slike saker. Er du på jakt etter det beste forbrukslån og vil føle deg helt sikker, kan du levere inn online søknad hos mer enn en finansagent. Det er uforpliktende å søke.