Annonse

De beste forbrukslån for store summer

Forbrukslån
Forbrukslån

Har du mange smålån er det å ta opp et større lån veldig gunstig. Samme gjelder om man har kredittgjeld. Man vil spare masse på renteutgifter og andre avdrag. En god mulighet er å ta opp et refinansieringslån om man vil kvitte seg med gammel gjeld. Det er uansett mer lønnsomt med et stort lån istedenfor mange små. Les mer om refinansiering på Dinside.no. Bruk lånet til du selv vil Store lån kan man få fra flere banker. De største … Les mer

Real Finans

Real Finans forbrukslån
Real Finans forbrukslån

Finansagenten Real Finans har holdt på med formidling av forbrukslån uten sikkerhet siden 1987. Det gjør selskapet til et av de eldste innen sitt marked. Innenfor samme eierstruktur finner du også Folkelånet Telefinans, som også omtales på disse sidene. Real Finans samarbeider for tiden med hele atten forskjellige banker. Dette inkluderer blant andre Bank Norwegian, yA Bank, Santander og Ikano Bank. Det betyr at du trenger bare sende en søknad til Real Finans, og får dermed opptil ti tilbud i innboksen din. Slik sparer du deg for tid når du skal sammenligne lånetilbud, og får kanskje enda bedre betingelser enn om du søker til hver enkelt bank. Dette trenger du ikke betale noe for, da finansagenter ikke har anledning til å kreve noe av lånekunden for tjenestene sine. Lånesummen du kan søke om er fra kr 5 000 og helt opp til kr 500 000. Du trenger ikke stille med sikkerhet for lånet, og får inntil 15 år på deg til nedbetalingen. Gjennom Real Finans får du de samme betingelsene dersom du vil refinansiere annen gjeld.

Ryddelånet

Telefinans Folkelånet forbrukslån
Telefinans Folkelånet forbrukslån

Finansieringsselskapet Telefinans lar deg refinansiere dyr gjeld med det såkalte Ryddelånet. Selskapet har 30 års erfaring på denne fronten, og er kjent for god kundebehandling og konkurransedyktige rentebetingelser. Som finansagent innhenter de tilbud på dine vegne, fra alle bankene de samarbeider med. Dette øker sjansene for at tilbudet skal bli bra, samt at det er noe lettere å få innvilget søknaden. Ryddelånet er som andre forbrukslån et usikret lån. Du trenger med andre ord ikke stille med pant i bolig eller lignende for å få det innvilget. Selve lånet utstedes av bankene Telefinans samarbeider med, der kjente utlånere som Bank Norwegian, Ikano Bank, DNB og Collector er en del av porteføljen. Merk deg at refinansiering av dyr gjeld er noe som kan lønne seg også når vi ikke snakker om kredittgjeld og smålån. Det ene forbrukslånet du kanskje har fra noen år tilbake, vil kunne bli rimeligere i dag i mange tilfeller.