Annonse

Pengi

Pengi Forbrukslån
Pengi Forbrukslån

Finansagenten Pengi formidler forskjellige løsninger for forbrukslån, fra tolv forskjellige banker. Alle disse lånen ytes uten sikkerhet. Det er store fordeler knyttet til det å bruke en finansagent som Pengi. I første omgang sparer man mye tid og strev, fordi en finansagent tar seg tiden med å videresende en enkelt søknad til mange forskjellige banker. Samtidig er det en lur måte å forhandle ned prisen på et forbrukslån. Når en bank får en forespørsel fra en finansagent, vet den at flere banker er blitt forespurt om lån. Dette fører gjerne til at man oppnår et mer gunstig forbrukslån, enn det man ville gjort hvis man sendte søknaden selv. Jamfør finansavtaleloven er tjenesten også gratis. Finansagenten får kun utbetalt en provisjon fra banken, hvis han klarer å skaffe en ny kunde. Du kan også bruke finansagenten for å få råd og veiledning om hva som er det beste alternativet, for den økonomiske situasjonen du befinner deg i.

Forbrukslån + låneagenter = sant

Forbrukslån
Forbrukslån

Overskriften er noe fleipete, men du vil finne et økonomisk samarbeid mellom banker som tilbyr forbrukslån, og låneagenter. Å bruke en låneagent vil for mange lønne seg, for du slipper å sammenligne banker selv. Dette har hver enkelt låneagent allerede gjort. Via de bankene de samarbeider med. Å søke forbrukslån gjennom en låneagent Tar du en rask titt her hos oss finner du flere seriøse låneagenter. Tilbudene deres kan være forskjellige, men søknadsprosessen er lik. Når du søker forbrukslån, via … Les mer

Finansa

Finansa forbrukslån
Finansa forbrukslån

Finansa formidler forbrukslån fra 13 forskjellige banker, inklusive Komplett Bank. Komplett tilbyr brukskreditt som ikke forrenter seg før du eventuelt benytter deg av pengene, og det er renter kun på den delen du bruker (les omtale her). I tillegg til forbrukslån og brukskreditt, formidler Finansa lån til bil, motorsykkel, båt og campingvogn. Du kan også bruke denne agenten til å finne et egnet kredittkort. Som finansagent har ikke Finansa anledning til å kreve betalt for tjenestene, og får i stedet provisjon fra de bankene du eventuelt låner hos. Dette fører ikke til høyere kostnader på lånet, snarere tvert i mot. Ofte opplever folk at lånet får bedre rentebetingelser når de bruker finansagenter. Lånesummene du kan søke om via Finansa er kr 5 000 som minste lån, og kr 500 000 som største lån. Bankene krever ikke at du stiller med sikkerhet og pengene kan brukes til hva du vil.