Forbrukslån
Forbrukslån

Trenger du et forbrukslån for å pusse opp huset, eller reise på ferie, kanskje vil du låne penger til bryllupsreisen din kjære har drømt om siden hun var barn. Grunnene for å ta opp et forbrukslån kan være mange. Bruker du Zmarta som finansagent, trenger du ikke oppgi grunn til hva du ønsker å låne penger til. Zmarta bare videreformidler søknaden din.

Om Zmarta

Zmarta er en finansagent, som formidler din søknad videre, til respektive banker og låneaktører som gir forbrukslån. Zmarta er en forholdsvis ny aktør på markedet, men har Centum Finans i ryggen, som har over 15 års erfaring med å låne folk penger. Du som kunde skal være trygg, når du benytter deg av Zmarta. Det være seg alt fra personlige opplysninger, til å i det hele tatt vurdere å bruke dem. Zmarta samarbeider med 11 banker, og låneaktører, flere av disse har du garantert hørt om; DNB, Sparebank1 og Ikano Bank.

Fordeler med finansagnet

Fordelene med å bruke en finansagent er mange. Du slipper å søke enkeltvis, bank for bank. Videre er forslagene for forbrukslån, du mottar med den effektive renten og totale kostnader, satt spesifikt til deg. Renten er satt etter de opplysningene du har oppgitt. Å benytte seg av Zmarta som finansagent er helt gratis. Dersom du mottar forslag på forbrukslån, som du godtar eller avviser, er tjenesten helt gratis. Du har derfor alt og vinne, og ingenting å tape på å benytte deg av Zmarta som låneagent. Hva er bedre enn at andre gjør jobben for deg? Og det helt og holdent gratis?