Annonse

Sjekk forbrukslån fra Collector

Forbrukslån
Forbrukslån

Vi kan ikke få sagt menge ganger nok hvor viktig det er å sammenligne renter og vilkår når man leter etter et forbrukslån. Det vil også si å ta med enkelte utlånere som du kanskje ikke kjenner like godt som de store bankene. Det er ikke alltid at «stor og kjent» betyr beste tilbud. Ta med Collectorlånet i sammenligningen neste gang du leter etter et lån. Collector Collector er et svenskeid finansselskap, og foreløpig er det Centum Finans de samarbeider … Les mer

Roe Finans

Roe Finans forbrukslån
Roe Finans forbrukslån

Roe Finans er en av de eldste og meste erfarne formidlere av usikrede forbrukslån i Norge. Selskapet samarbeider for tiden med seks forskjellige banker og har samme eiere som Aconto Capital. Dette betyr at en enkelt søknad fra deg, kan gi tilbud fra alle banker Roe Finans representerer. Disse inkluderer aktører vi har omtalt her på våre sider, som yA Bank, Santander, Collector og Komplett Bank. Betingelsene vil variere ut i fra flere faktorer, men du får en enklere jobb med å sammenligne. Tjenestene fra Roe Finans koster ingenting for den som søker. Bankene betaler provisjon til finansagenten dersom du slår til på deres tilbud. Gjennom denne agenten kan du få låne alt fra kr 5 000 og inntil kr 400 000. Du velger tilbakebetaling når du søker på inntil 15 år. Ingen av bankene krever sikkerhet for lånet, og det stilles heller ingen krav til hva du bruker det til. Om du vil refinansiere gjeld fra kredittkort eller dyre smålån, kan dette gjøres gjennom Roe Finans, til de samme betingelsene dom for vanlige lån.

Collectorlånet

Collector forbrukslån
Collector forbrukslån

Collectorlånet kommer fra det svenske selskapet Collector. Her får du mellomstore forbrukslån fra kr 20 000 og opp til kr 100 000. Selskapet krevet ingen sikkerhet for lånet og stiller heller ingen krav til hva pengene kan brukes til. Du kan også velge å bruke Collectorlånet til å refinansiere andre smålån eller kredittgjeld. Dette forutsetter selvsagt at totalkostnadene i det nye lånet sparer deg for penger i forhold til hva du betaler i dag. Som regel gjør det nettopp det. Rentebetingelsene på denne typen lån er som oftest langt bedre enn på kredittkort. Collector gir deg inntil 10 år på å tilbakebetale lån fra selskapet, med fleksible løsninger dersom du vil betale raskere enn du trodde da du søkte. Enkelte banker gir deg mulighet til å ta opp lån sammen med en annen person. Dette får du ikke når du søker fra denne banken, mest fordi det ikke er noe poeng på såpass lave lånesummer.