Annonse

Easybank

Easybank forbrukslån
Easybank forbrukslån

Hos Easybank skal det være enkelt å være kunde. Du kan derfor søke om ulike lån på nettet og du slipper dermed å sitte i et møte med en konsulent for å fortelle hva du trenger lånet til. Banken tilbyr boliglån, billån med og uten sikkerhet, samt forbrukslån. Når det gjelder lån uten sikkerhet, så kan du søke om lån på inntil kr 500 000. Lånene er fleksible på den måten at du kan søke om å få endret lånerammen din om du finner ut at lånet ikke helt strekker til. Lånet kan betales tilbake over maksimalt 15 år.

Instabank

Instabank forbrukslån
Instabank forbrukslån

Instabank tilbyr fleksible personlån, som kan brukes til å løse en økonomisk utfordring. Dette kan enten være et ønske om å pusse opp hjemme, uten at du klarer ikke å spare opp til dette selv, eller det kan være en uforutsett regning som har dukket opp. Du kan låne fra kr 5000 og opp til kr 500 000 og betale lånet tilbake enten ved å velge en fleksibel nedbetalingstid eller et fast månedlig beløp i inntil 15 år. Hos Instabank kalles dette fleksible personlån, og det fungerer på samme måten som et forbrukslån.

Fokuslån

Fokuslån
Fokuslån

Fokuslån tilbyr mindre forbrukslån på inntil kr 75 000 og dette er lån du kan betale tilbake på opptil 80 måneder. Om budsjettet ditt tåler å låne penger kan du sjekke på nettsiden til Fokuslån, her finner du et budsjett som du kan fylle ut og få oversikt over økonomien din. Du kan få en rente- og avdragsfri periode på inntil tre måneder.