Annonse

Instabank

Instabank forbrukslån
Instabank forbrukslån

Instabank tilbyr fleksible personlån, som kan brukes til å løse en økonomisk utfordring. Dette kan enten være et ønske om å pusse opp hjemme, uten at du klarer ikke å spare opp til dette selv, eller det kan være en uforutsett regning som har dukket opp. Du kan låne fra kr 5000 og opp til kr 500 000 og betale lånet tilbake enten ved å velge en fleksibel nedbetalingstid eller et fast månedlig beløp i inntil 15 år. Hos Instabank kalles dette fleksible personlån, og det fungerer på samme måten som et forbrukslån.

Monobank

Monobank forbrukslån
Monobank forbrukslån

Du kan låne inntil kr 500 000 hos Monobank, dog må dere som regel være to ved søknader om lån på mer enn kr 250 000. Når du søker om et forbrukslån hos Monobank er det ingen i banken som spør deg om hva lånet skal brukes til. Det er din egen sak og du bestemmer selv om du skal låne penger til oppussing av badet, nye møbler eller for å betale regninger. Kanskje drømmer dere om en lang ferie, men mangler penger til å kjøpe flybillettene når de er billige. Du kan selv velge hvor lang tid du vil bruke på nedbetalingen av lånet, men ikke lengre enn 15 år.

Låneavtale.no

Låneavtale.no forbrukslån
Låneavtale.no forbrukslån

Det er fort gjort å gå i kredittkortfellen og plutselig ende opp med en del gjeld til kredittkortselskapene. Rentene er dyre om ikke regningen betales til tiden og da begynner det allerede å bli tungt økonomisk. Men, en refinansiering av gjelden kan være løsningen. Med et større forbrukslån til en lavere rente, er det mulig å erstatte kredittkortgjelden og smålånene og dermed få tilbake kontrollen.

Hos Låneavtale.no kan du låne inntil kr 500 000 og pengene kan brukes til hva du måtte ønske, også refinansiering av annen gjeld. Du velger selv hvor lang nedbetaling du ønsker, men ikke lengre enn 15 år. Når du søker om et lån hos Låneavtale.no, blir forespørselen din sendt videre til 12 ulike banker og finansieringsselskaper. Dette er partnere som jobber sammen med Låneavtale.no. På den måten søker du egentlig om lån hos alle de 12 bankene på samme tid, noe som er med på å øke sjansene dine for et lån med bra betingelser.