Annonse

Nordiclån

Nordiclån forbrukslån
Nordiclån forbrukslån

Thorn konsernet har gjennom mange år jobbet med finansiering og lån. Faktisk i mer enn 40 år. Det er Thorn konsernet som står bak L’EASY, de tilbyr finansiering innen elektronikk og står bak Nordiclån. Hos Nordiclån kan du søke om forbrukslån på mellom kr 5000 og kr 50 000. Lånet kan brukes til alle formål, det er du som bestemmer dette og det er ingen krav om sikkerhet til lånet. Det eneste som er interessant for Nordiclån er at lånet blir betalt tilbake i henhold til avtalen og at økonomien din har rom for å betjene et forbrukslån. Dette er også i din interesse og du bør derfor se gjennom budsjettet ditt før du sender inn søknaden.

re:member lev

re:member forbrukslån
re:member forbrukslån

I flere kredittkorttester kommer re:members kort meget godt ut, og selskapet er opptatt av å gjøre en god jobb for kundene sine. Derfor kan du også nå få et forbrukslån fra re:member. re:member lev er et usikret lån (du må ikke stille pant for lånebeløpet) som tilbys i størrelsesordenen fra kr 10 000 til kr 350 000. Da re:member har greie vilkår, for å få lånet, vil dette være et lån som passer de fleste på lånejakt. Hva du velger å bruke pengene til legger ikke selskapet seg inn i, og dermed står du helt fritt i forhold til dette. Søknaden har et felt for hva du skal bruke pengene til, men dette er å anse som en formalitet, og har ingen betydning for deg, eller om du får lånet. Er du ute etter å refinansiere kan du også finne dette i tilbudet fra re:member. En god sjanse til å kvitte seg med annen dyr smågjeld.

Riktig tidspunkt for refinansiering av forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Ved refinansiering av gjeld er målet å oppnå bedre rente hos en annen lånetilbyder. Du tar opp et nytt lån hvor du forplikter å betale ned enten ett lån eller flere smålån, men den hensikt å kutte ned den månedlige summen du må betale i renter og gebyrer. Forbrukslån passer særdeles godt i slike tilfeller, og for å oppnå en konkurransedyktig rente burde du søke tilbud fra så mange banker som mulig. Som regel vil du kunne få et bedre … Les mer