Annonse

Lånemegleren.no

Lånemegleren forbrukslån
Lånemegleren forbrukslån

Lånemegleren.no formidler forbrukslån fra flere kjente banker. Samarbeidspartnerne er yA Bank, Ikano Bank og Thorn, i tillegg til flere andre. Det stilles ingen krav til sikkerhet for lånet og du kan bruke pengene fritt. Mange velger å søke via Lånemegleren.no når de skal refinansiere gammel moro fra kredittkort og smålån som har blitt for dyrt. Vår erfaring er at denne finansagenten byr på god kundeservice og er flinke til å innhente gode tilbud. Den minste lånesummen er for tiden på kr 5 000, mens du maksimalt vil kunne få låne kr 500 000. Du kan velge inntil 15 år på å betale tilbake hele lånet, og står fritt til å eventuelt innfri hele eller deler av dette raskere enn du først valgte. Lånemegleren.no har medarbeidere som legger seg i selene for at du skal få gunstige betingelser og har erfaring nok til å kunne gi deg råd underveis.

Real Finans

Real Finans forbrukslån
Real Finans forbrukslån

Finansagenten Real Finans har holdt på med formidling av forbrukslån uten sikkerhet siden 1987. Det gjør selskapet til et av de eldste innen sitt marked. Innenfor samme eierstruktur finner du også Folkelånet Telefinans, som også omtales på disse sidene. Real Finans samarbeider for tiden med hele atten forskjellige banker. Dette inkluderer blant andre Bank Norwegian, yA Bank, Santander og Ikano Bank. Det betyr at du trenger bare sende en søknad til Real Finans, og får dermed opptil ti tilbud i innboksen din. Slik sparer du deg for tid når du skal sammenligne lånetilbud, og får kanskje enda bedre betingelser enn om du søker til hver enkelt bank. Dette trenger du ikke betale noe for, da finansagenter ikke har anledning til å kreve noe av lånekunden for tjenestene sine. Lånesummen du kan søke om er fra kr 5 000 og helt opp til kr 500 000. Du trenger ikke stille med sikkerhet for lånet, og får inntil 15 år på deg til nedbetalingen. Gjennom Real Finans får du de samme betingelsene dersom du vil refinansiere annen gjeld.

Roe Finans

Roe Finans forbrukslån
Roe Finans forbrukslån

Roe Finans er en av de eldste og meste erfarne formidlere av usikrede forbrukslån i Norge. Selskapet samarbeider for tiden med seks forskjellige banker og har samme eiere som Aconto Capital. Dette betyr at en enkelt søknad fra deg, kan gi tilbud fra alle banker Roe Finans representerer. Disse inkluderer aktører vi har omtalt her på våre sider, som yA Bank, Santander, Collector og Komplett Bank. Betingelsene vil variere ut i fra flere faktorer, men du får en enklere jobb med å sammenligne. Tjenestene fra Roe Finans koster ingenting for den som søker. Bankene betaler provisjon til finansagenten dersom du slår til på deres tilbud. Gjennom denne agenten kan du få låne alt fra kr 5 000 og inntil kr 400 000. Du velger tilbakebetaling når du søker på inntil 15 år. Ingen av bankene krever sikkerhet for lånet, og det stilles heller ingen krav til hva du bruker det til. Om du vil refinansiere gjeld fra kredittkort eller dyre smålån, kan dette gjøres gjennom Roe Finans, til de samme betingelsene dom for vanlige lån.