Annonse

Finanshjelpen

Finanshjelpen forbrukslån
Finanshjelpen forbrukslån

Det er helt sikkert mange årsaker til at folk søker om et forbrukslån. Et slikt lån er ofte en bra løsning, om det ikke er mulig å legge nok penger til side når du skal skifte ut kjøkkenet. Eller kanskje kredittkortet har blitt brukt litt mye den siste tiden, da blir det mye penger som må betales i renter. Det kan derfor være en mulighet å ta opp et forbrukslån for å refinansiere dyr kredittkortgjeld. Uansett hva du skal bruke pengene til så kan Finanshjelpen hjelpe deg, slik at du får et lån med gode betingelser.

En låneformidler som Finanshjelpen, får ofte bedre betingelser enn når du søker alene. De har et samarbeid med flere ulike banker, blant andre Online24 og Centum Finans, slik at søknaden din videresendes til flere långivere på samme tid. Dette gir deg muligheten for å få flere tilbud som du kan sammenligne. Du kan låne opp til kr 400 000 og lånet kan nedbetales over 12 år.

my credit

my credit Forbrukslån
my credit Forbrukslån

En finansagent som my credit hjelper søkere med å finne det riktige lånet for dem. Tjenesten er gratis, og selskapet hjelper deg med rådgivning og søkningen. Den største fordelen med en finansagent som my credit er at man sparer tid og arbeid i søknadsprosessen. Samtidig øker man slik sjansen for å finne et godt forbrukslån, eller andre typer lån, alt etter hva som trengs. Noe som nemlig er spesielt med my credit, er at finansagenten tilbyr andre låneløsninger enn forbrukslån. Blant annet har finansagenten mulighet til å skaffe lån for dem som har betalingsanmerkninger eller åpne inkassosaker mot seg. Dette er ikke forbrukslån i ordets rette forstand, siden det i slike tilfeller kreves garantier for lånet. På den positive siden vil det at det stilles sikkerhet ta seg godt ut, med hensyn til den nominelle renteterskelen.

Forbrukslån + låneagenter = sant

Forbrukslån
Forbrukslån

Overskriften er noe fleipete, men du vil finne et økonomisk samarbeid mellom banker som tilbyr forbrukslån, og låneagenter. Å bruke en låneagent vil for mange lønne seg, for du slipper å sammenligne banker selv. Dette har hver enkelt låneagent allerede gjort. Via de bankene de samarbeider med. Å søke forbrukslån gjennom en låneagent Tar du en rask titt her hos oss finner du flere seriøse låneagenter. Tilbudene deres kan være forskjellige, men søknadsprosessen er lik. Når du søker forbrukslån, via … Les mer