OPP Finans forbrukslån
OPP Finans forbrukslån

OPP Finans er et produkt som eies av det norske selskapet Gjensidige, som sikkert mange kjenner igjen som et stødig forsikringsselskap. Selskapet står klart til å hjelpe med flere forskjellige formål, og byr seg frem for den som trenger å refinansiere gammel gjeld, eller for den som er ute etter å få støtte til større prosjekter. Om man har mye gjeld, for eksempel fra kredittkort, eller fra mindre forbrukslån, kan det være lurt å refinansiere, for å samle beløpet på et sted. Da kan man spare en del penger på lang sikt.

Refinansiering – du kan spare flere tusen.

Best på stort forbrukslån

Forbrukslån fra OPP Finans er et godt alternativ for den som trenger ett stort lån. Aldersgrensen for å få lån hos OPP Finans er 21 år og dette betyr at lånet er tilgjengelig for de fleste. En av hakene ved å søke om større forbrukslån er at det settes strengere krav til søkeren, og at det derfor kan være problematisk å få innvilget hele beløpet. Kravene til dokumentasjon er også skjerpet, slik at prosessen med å få godkjent og utbetalt lånet kan ta noe lengre tid.

Store forbrukslån skjerper noen krav til kunden

For i det hele tatt å kvalifisere for å få lån hos OPP Finans må man ha en brutto årsinntekt som overgår kr 200 000. Samtidig må man også ha bodd fast i Norge over de siste tre årene, eller være norsk statsborger. Selvfølgelig er det heller ikke akseptabelt å ha åpne inkassosaker mot seg. Om du oppfyller disse kravene er det ingenting i veien for å sende dem en søknad. Det er uforpliktende å søke.

OPP Finans har forbrukslån med flere fordeler.