Annonse

Frogtail

Frogtail Forbrukslån
Frogtail Forbrukslån

Frogtail er en ganske ny bankvirksomhet fra finansieringsselskapet Folkefinans. Samme selskap eier også Folkia, en tilbyr av små forbrukslån som skal tilbakebetales på kort tid (du finner en egen omtale av Folkia i vår oversikt over alle banker). Lånene fra Frogtail er mer lik vanlige forbrukslån, men som med Folkia er lånestørrelsen ganske mye lavere enn det du finner os for eksempel OPP Finans eller Bank Norwegian (inntil kr 500 000). Den laveste lånesummen du kan søke om fra Frogtail er på kr 5 000. Den høyeste er kr 20 000, mens maksimal tilbakebetalingstid er 24 måneder. Lån fra denne banken er mest for de som trenger kjappe kontanter av en eller annen grunn, og som har mulighet til å betale tilbake raskt. Den årlige renten er ganske høy, så det gjelder å ikke bruke for lang tid på nedbetalingen.

Når du bare trenger 5 000 kr

Forbrukslån
Forbrukslån

For en liten sum som 5 000 kr er det billigere å ta opp et mini-lån, i forhold til å ta opp et stort forbrukslån. Det er ofte en høyere rente på et mini-lån, men dette har som regel ingen betydning dersom man betaler tilbake på relativt kort tid. Det er vanlig at et mini-lån for små beløp har lave gebyrer og kortere nedbetalingstid, sammenliknet med et vanlig forbrukslån. I tillegg får man pengen utbetalt samme dagen man søker. For … Les mer

Folkia

Folkia mikrolån
Folkia mikrolån

Her er et av de merkeligste, og potensielt dyreste, forbrukslånene på markedet. Folkia låner ut så lite som en tusenlapp, eller summer opp til kr 20 000 uten sikkerhet eller krav til hva du kan bruke de til. Det spesielle er at tilbakebetalingstiden er svært kort, samt at rentene er høye. Selv om rentesatsene ser rett og slett skremmende ut, snakker vi likevel om ganske begrensede summer. Så lenge man betaler tilbake i tide! Gjør man ikke det, blir det fort dyrt. De minste lånestørrelsene gir deg 3 måneder tilbakebetalingstid, mens for de største får du inntil 12 måneder. Dermed blir altså summene lånet koster deg lavere enn rentene skulle tilsi. Skulle du få problemer med tilbakebetalingen etter å ha lånt hos Folkia, anbefaler vi at du ser på en refinansieringsløsning så raskt som mulig.